• DUGNAD

14.mai var det dugnad i Heggli. Som vanlig var det godt oppmøte, og arbeidet gikk unna i en fei. Store og små raka lauv og kosta sand, planta blomster og mye mer. Da jobben var fullført vart det pølse m/brød til alle mann......og IS! Takk til alle som hadde mulighet til å være med.

• VÅREN ER HER! VI MALER UTE!

Barna i Heggli avdeling Drømmehagen har samarbeidet om å lage et vår-bilde i nydelige farger.

• HOLD NORGE RENT

INGEN KAN TA ALT, MEN ALLE KAN TA LITT!

• Omvisning i Naustanstua

Mandag 9.april var førskolebarna så heldige å få være med på omvisning i Naustanstua.
    Uteområdet på Naustanstua er et turmål vi bruker ofte, så da var det ekstra stas å få lov til å være med inn for å ta en titt.

• Barnehagedagen 2018

Tirsdag 13. mars arrangeres barnehagedagen.Tema er barnehagens arbeid med kunst, kultur og kreativitet under slagordet: "La meg skape"

• Åpen dag i Drømmehagen

Mandag 12 Mars blir det åpen dag i friluftsbarnehagen, ei avdeling under Heggli Barnehage, beliggende bak helsesenteret. Vi anbefaler alle som har tenkt at dette kanskje er noe for dere, eller som er nysgjerrige på hva vi gjør og hvordan vi har det, til å komme på besøk.

• Tur til Skasetlia

Torsdag 25 Januar dro 8 barn fra Drømmehagen, 8 barn fra Hjerterommet og 3 voksne på tur sammen med 10 elever og Camilla fra barne- og ungdoms klassen ved Åfjord vgs.

• Årets første snø

Klokka har så vidt passert halv 9. To gutter står i sofaen og ser med store øyne ut av vinduet i barnehagen. De klapper i hendene og jubler, Det har kommet snø!
    Så aker de seg ned på gulvet og løper bort til barnehagelæreren og spør "Kain vi få gå ut?"

• nydelige høstdager i barnehagen

September viste seg fra sin beste side med sol og fint vær som ga mange fine utedager i barnehagen.

• Nytt barnehageår er godt i gang

Vi har hatt en rolig og god start på alle tre avdelinger i høst.
    6 barn er helt nye på barnehagen vår, og 10 barn har byttet avdeling.

I August har fokuset vært på å bli godt kjent med alle barn og voksne, og å lære rutinene i barnehagen

• Gårdsbesøk til Forfot og Flenstad Øvre

Tirsdag 9. Mai var mange av barna i på gårdsbesøk.
    Førskoleungene fra Heggli, Maribo og By dro til Stordalen.
    13 barn fra Drømmehagen, Hjerterommet og Armkroken dro til Sørdalen, dit ble også barne-og ungdomsklassen fra Åfjord Videregående med.